logo_trigion

Hoofdkantoor: 

Noorderplaats 7 bus 1

2000 Antwerpen

03 224 38 00


info@trigion.be

www.trigion.be

Bewakingsdiensten - Professionals in security

Trigion is een jonge en dynamische bewakingspartner voor uw bedrijf die de noden van de maatschappij in kaart brengt en deze ook steeds op een flexibele en vernieuwende manier van antwoord probeert te voorzien. Wij zorgen ervoor dat we onze beveiligingsmedewerkers en systemen verbinden tot een nieuw en flexibel concept gericht op uw noden.

Waarom kiezen voor trigion?

Samen kijken we wat uw bedrijf nodig heeft en maken we een voorstel op maat. Onze beveiligingsmedewerkers verdiepen zich in uw branche en specifieke wensen en werken probleem oplossend zodat zij u altijd de beste service kunnen bieden. Beveiliging kan het verschil maken in cruciale situaties en zorgt ervoor dat u zich meer kan focussen op wat u gespecialiseerd in bent. Daarom screenen wij onze medewerkers grondig en geven ze een complete opleiding. Wij zoeken constant naar de juiste match tussen beveiligingsagent en bedrijf zodat onze medewerkers perfect in uw bedrijfsomgeving passen en uw bedrijfscultuur mee uitstralen.

Om onze agenten bij te staan, implementeren wij afhankelijk van uw type site en noden allerhande bewakingssystemen. Zo voorzien wij onze agenten met ogen op hun rug en blijven we alert, zowel ter plaatse als op afstand.

Van statische en mobiele bewaking tot receptiediensten en dronewering. Onze agenten worden getraind in verschillende disciplines en sectoren. U kan op beide oren slapen en uw bewaking overlaten aan Trigion. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste mensennaar de juiste plek sturen.


Licentie 16.1042.10


Neemt u contact met ons? Wij helpen u graag verder.