logo_gom

Hoofdkantoor: 

Noorderplaats 7 bus 1

2000 Antwerpen

03 224 38 00


info@gom.be

www.gom.be

Gom schoonmaakbedrijf

Het schoonmaalbedrijf Gom, onderdeeel van de Facilicom groep, is gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten panden. Gom heeft vestigingen in Aartselaar, Antwerpen, Hoboken, Gent, Jumet en Zavantem (Brussel). Wij zijn actief in heel beglië voor gerenommeerde opdrachtgevers. 

Wij maken voornamelijk schoon in Business to Business (B2B) omgevingen. We staan voornamelijk in voor de schoonmaak van kantoren, bedrijven, industrie, scholen, zorgcentra en nog veel meer. Wij passen ons volledig aan uw organisatie aan en maken een voorstel op maat. Onze flexibele teams en ervaren werknemers bieden u een vlekkeloze service en met onze unieke aanpak garanderen we dat u altijd een propere werkomgeving hebt. Naast schoonmaakbedrijf kan u bij ons ook terecht voor opkuis na brandschade of waterschade.


Security en dicretie

Het is belangrijk dat uw team van schoonmakers past in uw bedrijfscultuur? Daarom besteden we extra aandacht aan het matchen van de juiste persoon met de juiste job. Heeft u iemand nodig die discreet moet zijn of die en extra opleiding omtrent beveiliging heeft genoten? Wij regelen het.


Hospitaliteit

Onze werknemers zijne ervaren en gaan nauwkeurig te werk. Ze krijgen bovendien een training in hospitality. We vinden dit zeer belangrijk, want samen met uw werknemers zijn ze het gezicht van uw organisatie.


Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaker, schoonmaakster? Werd u  getroffen door brandschade? Aarzel niet contact op te nemen met Gom voor verdere info.