logo_prorest

Hoofdkantoor: 

Noorderplaats 7 bus 1

2000 Antwerpen

03 224 38 00


info@prorest.be

www.prorest.be

Professionals in uw restaurant

Onze cateringdienst Prorest brengt naast heerlijke maaltijden ook professionaliteit in uw organisatie. U kunt onze catering inzetten bij verschillende maaltijdmomenten waaronder vergaderingen, koffiepauzes, recepties en feesten. De betrokken cateraar: onze missie is duidelijk en zegt dat Prorest graag met u meedenkt en oplossingen op maat levert voor al uw noden.

Wij verwennen onze gasten graag; al jaren zorgen wij met passie voor de lekkerste koffie, gezonde tussendoortjes, verantwoorde lunches
en heerlijke maaltijden. Dit is echter nog maar de basis. Wij leggen de lat namelijk hoog: wat wij leveren moet niet alleen lekker en gezond zijn, maar eveneens bereid met goede producten en samengesteld met seizoensgebonden ingrediënten. Daarnaast worden deze gerechten ook nog geserveerd door medewerkers die hun gasten kennen en weten wat gastvrijheid is.

Prorest biedt als kwaliteitscateraar een oplossing op maat bij bedrijven, overheidsdiensten, scholen en verzorgingsinstellingen. Het gevarieerde dienstenaanbod bestaat onder meer uit:

  • Beheer en exploitatie van restaurants
  • Culinair onthaal van VIP’s en genodigden
  • Vergaderservice
  • Automatenservice
  • Maaltijdverzorging voor residenten en patiënten
  • Audits en begeleiding van keukens in eigen beheer.

Met het oog op de uitbouw van langdurige samenwerkingsverbanden voert Prorest een beleid waarin klantvriendelijkheid, creativiteit, gastvrijheid, hygiëne en kostenbewustzijn centraal staan, zo hopen wij u lang en goed te kunnen voorzien met al uw catering benodigdheden..

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!