logo_gom

Hoofdkantoor: 

Noorderplaats 7 bus 1

2000 Antwerpen

03 224 38 00


info@gom.be

www.gom.be

Sanering na brand- en waterschade

Is er brand geweest of heeft u waterschade? Dan wilt u na de eerste schrik zo snel mogelijk weer overgaan tot de orde van de dag en uw kostbare materialen behoeden van (meer) schade. Gom is als schoonmaakbedrijf eveneens gespecialiseerd in opkuis na brandschade en/of waterschade. De opkuiswerken na een brand zijn bijvoorbeeld schuimverwijdering, pederverwijdering en roetverwijdering. Maar ook de droogprocessen, de reiniging van de apparaten en de ontgeuring vragen een bepaalde specialiteit waar Gom u mee kan helpen. 

Omdat de eerste 12 tot 24 uur cruciaal zijn bij brand, roet of waterschade is deze afdeling 24/24 bereikbaar. Zij werken daadkrachtig, efficiënt en met expertise en zorgen ervoor dat de schade tot een minimum beperkt blijft. Omdat wij een schoonmaakbedrijf zijn dat vooruitdenkt plaatsen wij ontvochtigers, voeren wij eventuele afbraakwerken uit en plaatsen wij containers voor het eventuele afval. Op die manier kunt u de beschadigde ruimte zo snel mogelijk terug in gebruik nemen.

Indien gewenst regelen wij de kosten rechtstreeks via uw verzekeraar! Aarzel niet om Gom in Aartselaar, Antwerpen, Hoboken, Jumet,Zaventem (Brussel) te contacteren voor het opkuisen van brandschade en/of waterschade en vraag uw gratis offerte.

Noodnummer 

(24u/24u service)

0900 100 87


Contacteer ons
03 820 96 37

Bij noodgevallen rukken wij onmiddellijk uit vanuit onze verschillende vestigingen in België.